Beauty Point - Антицелулитни процедури, бръчки, стягане на лице и тяло, лазерна епилация

  • 0%

  • 0

  • 4,067

About US

Beauty Point отваря врати през 2012г. Салонът разполага с едни от най-ефективните апаратури за премахване на целулит, локални мазнини (корем, бричове, паласки, двойна брадичка), стягане на кожата след раждане или отслабване – LPG Lipo M6 (LPG) и  Venus Legacy (Венус Легаси) (на Venus Concept), мезотерапия за целулит, стрии и стягане на кожата; Intraceuticals (Интрасютикълс) – безиглена кислородна мезотерапия и хиалуронова киселина, клиничен микронидлинг с Amiea Med (Germany) и биоревитализация с RRS® (Skin Tech Pharma). Естетичното студио се стреми да се развива в крак с новите технологии в областта на естетичната медицина. Лазерна епилация с най-мощният диоден лазер с FDA сертификат – Venus Velocity. Студиото предлага козметични процедури за лице – процедури за бръчки, терапии и процедури за петна по лицето, почистване на лице без пара, както и процедури като кола маска, оформяне на вежди, масажи.

 

    Правим индивидуална програма за терапиите за лице или тяло след консултация, според нуждите и след стриктно определяне на задачите – премахване на целулит; намаляване на обиколки; стягане на кожата; премахване на бръчки, петна, белези; почистване на кожата и блясък.

    Предлагаме най-добрия вариант по отношение на време – резултат, който да бъде оптимален за свободното ви време.

    Съобразяваме се с възможностите за посещаване на салона за красота в София за процедурите за лице или тяло.
    beauty-point lpg venus legacy intraceuticals biorevitalizacia

    Водим протоколи за работа с апаратурата, за всеки клиент, за да следим промените, които настъпват и евентуално да правим корекции в програмата.

    Нашият кинезитерапевт има опит повече от 11 години в областта на естетиката и боди-шейпинг машините.

    80% от новите ни клиенти са дошли заради препоръка от приятел, познат или роднина.

    Нашият салон се гордее с позитивните отзиви от клиенти. Това означава, че сме постигнали желаните резултати.

    Вашият резултат е важен за нас!

Working Time

Specialists

QR Code

Share

Categories

Face
Body