DIONA PRO body & face

  • 0%

  • 0

  • 6,786

About US

DIONA PRO body & face - Лазерна епилация, премахване на целулит и лечение на акне

Задаваш ли си въпроса на кого да довериш лицето и тялото си?

Мисията на естетичен център Diona Pro Body & Face  е самочувствие в красива форма! Понякога е нужно съвсем мъничко, за да заобичате тялото си отново. Ние разполагаме и с апарати от най-ново поколение за случаите, когато ви е по-трудно да влезете в мечтаната форма .

Естетичен център Diona Pro Body&Face  е създаден специално за вас и вашите нужди:

Идеално гладка кожа – през всеки сезон, бързо, безболезнено, безопасно и на чудесни цени – Какво повече Ви трябва?  При нас може да намерите PrimeLase HR- най-мощния и  Elysion Pro - най-прецизния диоден лазер за епилация на тяло и лице.

Ако желаете да изваете тялото си и да се отървете от упорития целулит и мастни натрупвания, последните постижения на естетичната технология са при нас, за да Ви помогнат:

С VelaShape III ще забравите за целулита, а сантиметрите от обиколката Ви ще се топят с всяка процедура!

А за да се отървете от мастни натрупвания, неподатливи на спорт и диета, вече не ви трябва липосукция – Решението е криолиполиза Cooltech!

Всички проблеми с кожата на лицето ви ще останат в миналото с HydraFacial 2.0 – Млада и сияйна кожа, без акне, бръчки или торбички под очите!

Ние залагаме на иновативни технологии и козметика, качествени услуги и индивидуален подход на обслужване към всеки наш пациент. Гарантираме качество и резултати.

Доверете ни се и открийте колко прекрасни сте в действителност!

 

Working Time

Specialists

QR Code

Share

Categories

Face
Body