Свети Наум

  • 0%

  • 0

  • 7,766

About US

Здравейте и добре дошли в профила на Рехабилитационен център "СВЕТИ НАУМ".

Ние сме професионалисти в областта на физикалната терапия, кинезитерапията и рехабилитацията, предлагаме сериозно портфолио от услуги за превенция на здравето и за лечението на съществуващи здравни проблеми.  Рехабилитация след инсулт,  Лечебна физкултура /ЛФК/, ЛФК и масаж за бременни и кърмачки. Физкална терапия, ултразвук, НИМП, Лазерпунктура, Криотерапия, Луготерапия, Лечение с кал от Мъртво море, Парафинова апликация.

Разполагаме със професионално оборудвано студио “HYPOXI” за борба с излишното тегло и нуждата за бързо възстановяване от спортни травми.

При нас всеки пациент има електронно досие, чрез което се наблюдават и анализират резултатите от проведените рехабилитационни или възстановителни процедури.

Също предлагаме и поддържащи процедури против стрес, напрежение и умора от ежедневието. SPA и Wellness концепция, Цветотерапия, Парафанго, Бодирепинг. Шоколадов, Арома, и Бамбуков релакс. Рефлексотерапия с мед, Инфрачервена кабина, Хидратиращи терапии.

Техниките за доброто здраве на кожата и вътрешния дух не са ни непознати, за да отговорим напълно на очкаванията на нашите пациенти прилагаме услуги и от тази сфера. Различни видове масажи, Мануален лимфен дренаж, Юмейхо, Мануална терапия и мобилизиране на ставите.

Екипа на “СВЕТИ НАУМ” е изграден от доказани сертифицирани професионалисти, които знаят как да подходят по време на лечението и решаването на здравните проблеми.

Working Time

Specialists

clinics.doctors_other

QR Code

Share

Categories

Face
Body