Медицински център Аглея Дерма Пловдив

  • 0%

  • 0

  • 4,271

About US

Вашата възраст си е ВАША работа,
това как изглеждате - НАША!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Медицински център Aglea Derma предлага услуги от най-високо ниво. Основното желание на инвеститорите и екипа е да създадат място, осигуряващо безкомпромисна грижа за своите клиенти.

Aglea Derma се намира на удобна локация в центъра на града, на улица „Белград” 2, на гърба на Гранд хотел Пловдив. Клиниката разполага с шест иновативни апарата, сред които Oxygeneo+, Lumenis Light Sheer Desire, Lumenis M22, Acupulse Fem Touch, Maximus Trilipo и Visia. Апаратът “Visia”  представлява модерна спектрофотометрична система, чрез която можете да получите ясна представа за състоянието на кожата Ви и препоръки за естетична грижа. Благодарение на високотехнологичната апаратура Aglea Derma предлага всеобхватни решения в сферата на естетичната и клиничната дерматология и вагиналната естетика.

„Вашата възраст си е Ваша работа, това как изглеждате-наша” е девизът, ръководещ целия екип на АГЛЕЯ ДЕРМА. Именно екипът от дипломирани специалисти е това, което отличава клиниката. Процедурите се извършват от специалисти в своята област. Сред тях е д-р Ива Панайотова, д-р Теодор Алексиев и д-р Стоянка Петкова. Всички те членуват в  Българския Дерматологичен Съюз. Апаратите от най-ново поколение са причината всеки един член на екипа да премине обучение в Турция.

Друга възможност, която Aglea Derma предлага на своите клиенти, е ежемесечните консултации с пластичен хирург. Те са безплатни за всички, желаещи да се възползват от възможностите на пластичната хирургия. Операциите се извършват в Истанбул, в две от най-добрите европейски болници. Клиниката предлага също консултации с професор-гинеколог и процедури в областта на вагиналната естетика.

Услугите, професионалният екип и апаратурата от най-ново поколение е това, което откроява Aglea Derma сред останалите клиники в Пловдив. Грижата означава здраве, здравето – красота. Позволете на специалистите от Медицински център АГЛЕЯ ДЕРМА да се погрижат за Вас, здравето Ви и разбира се, за красотата Ви.

Working Time

Specialists

QR Code

Share

Categories

Hair
Face
Body