9 причини да изберете FashionPoint: Организация на резервациите от ново поколение

Предимствата от работата със системата FashionPoint

9 причини да изберете FashionPoint: Организация на резервациите от ново поколение

Въвеждането на единна онлайн система за управление на записаните часове, в която данните на вашите клиенти ви позволяват прецизно планиране и по-добро обслужване е незаменим помощник за подобряването на условията за работа в естетичния бизнес. С помощта на възможностите за обработка и анализ на данните, правилно конфигурираната система за управление работи за вас в разнообразие от аспекти. Можете да автоматизирате много от дейностите, както и да анализирате процесите. 

От нас вие получавате комплексна интегрирана услуга за управление на вашия бизнес, обхващаща всички аспекти на вашата дейност. FashionPoint e гъвкав и иновативен софтуерен продукт, който ви помага за постигане на комплексни резултати, предлагайки възможности за оптимизация и организация на времето и ресурсите. Получавате постоянно актуализираща се текуща информация, анализирате непосредствените резултати и предизвикателствата пред вашия бизнес, докато разчитате на гарантирана изрядна отчетност.

С лекота управлявате поръчки, записване на часове, изписване на посещения от пакетни услуги, пренасочване на задачи и цялостното взаимодействие между различни обекти, отдели или бизнес звена в рамките на фирмата.

Предимствата от работата със системата, изградена от FashionPoint, са многобройни.

Тук се опитахме да изброим само някои от по-важните: 

1. Надеждна онлайн резевация 

Записването на часове онлайн отдавна е предпочитаният стандарт на работа в сферата на услугите. Бръснарници, фризьорски салони, маникюр, солариуми, фитнес, мениджъри бюти и СПА центрове, танцови студия, спортни и медицински центрове и много други могат да се възползват ефективно от улеснената процедура за резервация. 

Нашият опит показва, че резервациите се покачват при използване на онлайн система за записване на час. Чрез нашата онлайн система за резервации в реално време, може да позволите на вашите клиенти сами да планират възможността да си запазят резервация според нуждите им и вашите приемни възможности.

2. Без дублирани часове

Направените резервации от клиенти се добавят автоматично в реално време във вашия онлайн график - календар, без да има предпоставка за дублирани или невъзможни за изпълнението им резервации.

3. Цялата информация на едно място 

С FashionPoint на вашите служители няма да им се налага да водят записки за изработените процедури, по които да изчисляват дневните хонорари, нашата онлайн система само с един клик може да даде справка, кой от вашите служители какъв заработен надник има, както и бърза възможност той да бъде изплатен.

4. Без излишна документация 
Край с воденето на десетки екселски и хартиени таблици за проследяване на промо пакети, графици, приходи и разходи.

5. Ефективна отчетност 

Ние ви предлагаме блестяща възможност, вашата финансова каса да бъде точна и прозрачна. Само с един клик може да проследите движението на вашия текущ оборот, видовете приходи и разходи, оправдани с детайлен анализ.

6. Повишете ефективността на вашия бизнес 

FashionPoint е вашият уникален и умен помощник за координиране на резервации, с него когато планирате графика си движите бизнеса си в правилната посока.

Когато ползвате FashionPoint за вашата естетична клиника или център вие знаете на 100%, че всичките функционалности на системата са съобразени с концепцията за развитие и мениджмънт на подобен нишов бизнес. FashionPoint не е просто софтуер, който планира резервациите, както повечето на пазара. FashionPoint съдържа маркетинг концепция, която ще развие вашия бизнес и ще реши често срещаните проблеми.

7. Безпроблемна клиентска резервация 

Всяка резервация е съобразена на първо място по заетост на специалист на второ място по услуга и на трето място по апарат и кабинет (в случай, че ползвате такива). По този начин, когато имате отказана резервация не се получава срив в методиката ви и не трябва отново да заличавате с коректор резервации и да организирате остатъчните резервации.

Само с един поглед виждате всички свободни часове за новите резервации, без да трябва да прелиствате в настолния календар.
8. SMS/EMAIL известяване 

Онлайн системата предлага ръчно или автоматично известяване по и-мейл или СМС за резервациите на вашите клиенти. Вашите клиенти ще ви бъдат благодарни а графика на служителите ви няма да получава пропуски в неподходящи моменти.

9. Интерактивни клиентски досиета 

Имате пълна информираност и детайли за предстоящата резервация и клиент още от момента на тяхното създаване. Всичките клиентски забележки, личен картон, галерия от процедури, информация за предстоящи или изминали процедури, действащи промоционални отстъпки. Достъпни само с един клик.
Вижте повече за FashionPoint тук (link).

Коментари 0

Оставете коментар