Гарантирайте отлично обслужване за вашите клиенти - ето как

Предизвикателствата пред малкия и среден бизнес в сферата на естетичните процедури са сериозни, особено след трудностите, с които сегмента се сблъска по време на "нулевата" 2020 година и във връзка с пандемията от COVID-19.

Гарантирайте отлично обслужване за вашите клиенти - ето как

Предизвикателствата пред малкия и среден бизнес в сферата на естетичните процедури са сериозни, особено след трудностите, с които сегмента се сблъска по време на "нулевата" 2020 година и във връзка с пандемията от COVID-19. 

Как да се справим адекватно с повишеното търсене на пазара на естетични процедури и да затвърдим своите позиции на пазара? Fashion Point отговаря на някои от най-актуалните въпроси, свързани с онлайн резервациите и управлението на салони за красота и естетични бизнеси. 

Как да организираме работния поток по-добре 

Интегрираната система за резервации, разработена от екипа ни от професионалисти, дава отговори на много от най-актуалните в момента въпроси, пред които е изправен вашият бизнес. 

Системата за резервации ви дава възможност за перфектна организация на работата във вашия салон за красота, фризьорски салон, студио за епилация и естетични процедури. 

Днес клиентите имат високи очаквания по отношение на лекотата на запазване на час за процедура онлайн. Развитието на интернет базираните системи и онлайн магазини повиши качеството на клиентския опит в пъти, сравнено с едва няколко години по-рано. 

Ако вашият бизнес не успее да предложи лесна и ефективна резервация в няколко стъпки, то много е вероятно потенциалните клиенти да се озоват при вашите конкуренти, които предлагат това. 

Удобна, бърза и лесна резервация

Удобна, бърза и лесна резервация - това е изискването на пазара през 2021 година, и ние във Fashion Point предлагаме не само това, но и много повече добавена функционалност, която ще помогне на вашия бизнес да се развие и да израсне до качествено ново ниво на работа!

Днес потребителите са онлайн през голяма част от времето и използват своите персонални устройства, за да организират всеки аспект от живота си. Ние разглеждаме потребителската кошница на вашите потенциални клиенти като поле за изява и златна възможност да ви предложим подобрена, персонализирана и ефективна гъвката система за управление на вашите резервации. Това ви дава възможност да се придвижите крачка напред пред вашите конкуренти и да предложите още по-добра и надеждна услуга за вашите потребители. 

Клиентите очакват отлично и светкавично обслужване! Гарантирайте им го с автоматизирана, уеб базирана онлайн резервационна система, достъпна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Ние се грижим за обезпечаването на един отличен client experience, докато вие се фокусирате върху същината на вашата работа и предоставянето на конкуретни условия и услуги. 

Какво предлага Fashion Point за вас и вашия бизнес

Комплексна интегрирана услуга за управление на вашия бизнес, обхващаща всички аспекти на вашата дейност. Нашият иновативен софтуерен продукт ви подкрепя по пътя на постигането на по-комплексни резултати, предлагайки възможности за оптимизация и организация на времето и ресурсите.

Комплексното решение за салони за красота, естетични центрове, фризьорски салони, студия и др. 

Специфичният характер на работата в сегмента налага голяма гъвкавост при управлението на клиентска информация. Ние знаем, че се нуждаете от прецизно насрочване на часове за консултации и процедури, ефективно планиране на заетост и точност в ангажирането на служители, техника, кабинети и специализирано оборудване.

Коментари 0

Оставете коментар