Как да използваме онлайн календар за по-добра ефективност на работата

В областта на естетичния бизнес – при управление на фризьорски салони, центрове за красота, естетични практики, медицински и бюти центрове – характерът на работата предполага високо ниво на организация и абсолютна прецизност във времето. Оптимизацията на работините процеси ви спестява не само време и нерви, но и пари. Вашата работа става по-ефективна, клиентите ви остават доволни, времето за почивка е регламентирано и предвидено, така че екипът ви да е в топ форма.

Как да използваме онлайн календар за по-добра ефективност на работата

Оптимизирането на процесите на работа в сферата на услугите е един от начините вашият бизнес да стане по-успешен, по-ефективен и рентабилен. Сред многото виртуални инструменти, които можете да използвате за тази цел, онлайн календарите се отличават с високо ниво на ефективност и прецизиране на вашите дейности. 

В областта на естетичния бизнес и обектите, ползващи резервации – при управление на фризьорски салони, центрове за красота, естетични практики, медицински и бюти центрове – характерът на работата предполага високо ниво на организация и абсолютна прецизност във времето. Оптимизацията на принципа на работа ви спестява не само време и нерви, но и пари. Вашата практика става по-ефективна, клиентите ви остават доволни, времето за почивка е регламентирано и предвидено, така че екипът ви да е в топ форма. 

Работа в екип и споделен график

При работа в екип споделянето на индивидуалните графици между специалистите и служителите улеснява тяхната ефикасност. Потенциалните грешки при резервации се свеждат до нулата, което работи за вашето надеждно и качествено обслужване. 

Специфичният характер на работата в сегмента налага голяма гъвкавост при управлението на клиентска информация. Ние знаем, че се нуждаете от прецизно насрочване на часове за консултации и процедури, ефективно планиране на заетост и точност в ангажирането на служители, техника, кабинети и специализирано оборудване. Затова вложихме цялата си креативна енергия и техническа експертиза в създаването на иновативен софтуерен инструмент за бизнес мениджмънт като Fashion Point!

Интегриран онлайн календар за вашия бизнес

С Fashion Point вие имате достъп до специализиран каленадар за вашия бизнес, достъпен по всяко време, от всяко устройство. С нашите приложения за настолни компютри, таблети и мобилни устройства управлявате без ограничение своя бизнес, независмо къде се намирате или колко е голям екипът Ви.

Нашият продукт е специално разработен в съответствие с вашия бизнес модел и поток на работа и предлага интуитивен и лесен за употреба уеб-базиран календар, удовлетворяващ всички ваши изисквания, в комбинация с разширени възможности за онлайн резервации, клиентско картотекиране. 

С Fashion Point система вие можете да управлявате с лекота и през единен, организиран интерфейс и вашия график, заетост на персонала, виртуална рецепция, заплати и хонорари, услуги, складов инвентар, промоции, клиентска база с персонализирани „картони“ или досиета, както и да управлявате външно известяване за записан час, промоции и реклама по различни канали като имейл, SMS, онлайн съобщение и др.

Какво още?

Системата Fashion Point e най-бързият и лесен за употреба календар за управление на клиентски резервации и задачи в реално време. С вградена фукционалност за резервации, възможност за таксуване на услугите, инструменти за анализи и ефективност, маркетинг система за проследяване и повишаване на ефективността на вашия бизнес по различни градивни критерии, известяване в реално време с SMS, VIBER и E-mail и разширени възможности за свързване и синхронизация във Facebook, във вашият уебсайт или работа директно в платформата на Fashion Point.

Изведете вашия естетичен бизнес на следващото ниво с продуктите на Fashion Point - вижте повече тук.
 

Коментари 0

Оставете коментар