Как да продаваме повече резервации онлайн – управлявайте всеки аспект от вашия бизнес

Онлайн продажба на пакетни услуги и резервации

Как да продаваме повече резервации онлайн – управлявайте всеки аспект от вашия бизнес

Онлайн продажба на пакетни услуги и резервации

Управлението на клиентската база в сегмента на услугите е сред най-плодотворните практики за увеличаване на посещаемостта и формирането на лоялна клиентска база. За да постигне това, малкия и среден бизнес може да разчита най-вече на прецизното таргетиране и личното отношение. 

Важна стъпка към такова развитие има интегрирането на единна фирмена система, която ви позволява в реално време да управлявате данните за вашите резервации. В същото време обаче, веднъж интегрирана, подобна софтуерна оптимизация може да бъде още по-успешна, ако с нея можете лесно да организирате своята реклама. 

„Фешън пойнт“ предлага специално разработен модул за управление на цялата клиентска база, в която всеки потребител и клиент на вашите услуги има свой уникален профил. 

В този профил разполагате с базовите данни на вашите потребители: 

 • уникален код или име
 • лична информация по GDPR (рожденна дата, име)
 • телефон
 • и-мейл 

Можете да използвате тагове, за да разграничавате различни групи клиенти с опция за SMS извествяне и блокиране на потребител. Регистрацията на потребител може да става през вашия сайт или мобилно приложение, а вашите служители със съответния ранг имат права да въвеждат и редактират данните. Също така тук е и мястото, където вашия потрбител може да се съгласи с общите ви условия, което гарантира вашите GDPR права.

Управлявайте всеки аспект от вашия бизнес

За да управлявате успешно своята клиентска база разполагате още с разнообразие от функционалности

 • модул галерия: позволява ви да създавете архив от снимки с цел проследяване на ефект от процедури или изграждане на портфолио.
 • препоръчани специалисти: тази опция ви позволява всеки ваш клиент да има препоръчан специалист.
 • бележки: раздела, който ще ви помогне да записвате важна информация за вашия клиент.
 • отстъпки, пакетни услуги, безплатни посещения и ваучери.
 • виртуална карта с баркод и QR в случай, че предлагате такъв чек ин в обекта ви.
 • история на изминалите процедури: тук системата отразява цялата история на вашия клиент за изминали процедури и използвани промоционални преференции.

Какво е ФЕШЪН ПОЙНТ

Софтуер за управление на обекти, предлагащи услуги чрез резервация

Ефективна оптимизация на процеса за вашите клиенти и служители. “Фешън Пойнт” ви осигурява стабилна основа да развиете бизнеса си с ефективно решение за резервации и управление на персонал, клиенти и обекти. Опростява работния процес, намалява излишното напрежение докато разполагате с информация, която повишава ефективността на екипите ви.

Къде се използва ФЕШЪН ПОЙНТ

Приложение: Салони за красота, Консултанти и агенции, Здравният сектор, Спорт, SPA & Wellness, Семинари

Светкавично бърз достъп 

Разполагате с достъп до всички данни в реално време, информация за резервациите, статистически данни, складове заплати и отчети, информация за служители и клиенти.

Искате да знаете кой служител или обект работят най-добре? Разполагате с информацията по такъв начин, че получавате яснота незабавно. 

Управление на персонал

Споделен график със служителите, които могат да имат различни нива на достъп и интеракция в панела. 

Лесна синхронизация

Ще може да приемате заявки за поръчки от Фейсбук, Вашия уебсайт и вътрешно специализирана платформа на "Fashion Point". Цялата информация се синхронизира в реално време между всичките устройства, телефони, таблети, компютри, както и Facebook, Вашия уебсайт или безплатният мини уебсайт, който ви подаряваме при вашата регистрация.

 • Без ограничения за вашите клиентски профили добавени в системата
 • Без ограничения за попълнената клиентска информация
 • Без ограничения за изпратени SMS известия
 • Без ограничения за изпратени И-мейл известия

Коментари 0

Оставете коментар