Как да управлявате вашата естетична клиника с Fashion Point

Как да управляваме всички процеси в една естетична клиника с помощта на единна дигитална система за резервации, фасилитиране на задачи и изчисляване на заплата или хонорар.

Как да управлявате вашата естетична клиника с Fashion Point

Развиването и управлението на популярен естетичен кабинет или клиника може да бъде сериозно изпитание, ако нямате подходящите инструменти или опит. Бизнесът става все по-динамичен и конкуренцията се засилва в един от най-бързо развиващите се сегменти на пазара за услуги. 

Ние във Fashion Point ви предлагаме иновативна система, разработена специално за нуждите на управлението на естетични клиники, салони и частни практики. 

С какво може да ви помогне Fashion Point

Фешън Пойнт предлага комплексен инструмент за контрол, управление и статистика на резервациите, но и отчитане в реално време на хонорар и/или заплати за вашия персонал. 

Вижте как с Fashion Point лесно можете да управлявате различни обекти - от малка практика до естетични клиники с голям човекопоток, служители, мобилно специализирано оборудване, повече отдели, обекти и рецепции. Един продукт, който ще ви открие десетки възможности да спестите време и пари, като в същото време имате гарантирана точност и безопасност на вашата база данни. Информационен масив за клиенти и служители, който ви помага да следите с автоматични нотификации статуса на различни поръчки, заявки и записани часове.

Фешън Пойнт – подробни клиентски профили 

Създавате детайлни клиентски профили с разширена функционалност и пренасочване на нужната ви информация. Отбелязвате вашите данни в нужния ви брой полета, чрез които можете да търсите или организирате в подгрупи. 

Във „виртуалния картон“ на вашите клиенти можете да отбележите точно това, което ви е необходимо, за да знаете докъде сте стигнали с дадена процедура, какви услуги сте предложили и какви можете да предложите за в бъдеще. 

Надлежно селектирана и организирана, контактната информация на вашия собствен масив от клиенти, ви дава нови възможности за контакт и маркетинг подходи към специфична клиентската база. Това е истинска находка в сферата на естетичните процедури, където всеки клиент има различен профил и би се възползвал от различни процедури или услуги. 

Клиенти с история

Разполагате по всяко време с пълна детайлна хронология на извършените или предложените процедури. Записвате в реално време подробности, желания на клиента, записани часове, както и специфична персонализирана информация като различни измервания, снимки, забележки, предпочитан специалист, използвано оборудване, брой процедури и много други данни. 

Персонална връзка с вашите клиенти
Личното отношение е важно, а още по-важно е да запазите професионализма и индивидуалния подход дори тогава, когато управлявате голям обектъс значителен поток от много и различни клиенти. 

Без неприятни изненади – и вие, и клиентите ви получавате известия за предстояща резервация, както и автоматизирано напомняне за нужда от следваща процедура. Изключително полезна функция, незаменима при процедри, които изискват регулярност на посещенията – като например лазерна епилация. 

Гаранция за точност и прецизност

Чрез системата на Фешън Пойнт вие лесно можете да организирате и записаните часове, както и да проследявате заетостта на кабинети, зали и специализирано оборудване. Сега можете да следите и запазвате кабинет, оборудване и резервация за специалист от един и същи лесен за употреба и интуитивен интерфейс. 

Някои предимства

Когато работите с голямо портфолио от услуги и екипът ви от специалисти расте непрекъснато, е важно във всеки момент да можете да конфигурирате връзките между специалист-терапевт, зала или кабинет, специализирана машина, оборудване или асистент. 

• Намалявате до минимум възможностите за грешка при резервация
• Пренасочване на дейност към друг специалист или екип
• Бърза редакция на цени и комисионни за различните услуги 
• Лесна повторна резервация, бързо презаписване на час
• Автоматизирано уведомяване при промяна на резервация/час
• Възможност за въвеждане и изчисляване на оборот, комисионна от дадената услуга, калкулация в реално време за преференциални цени или ценови пакети, намаления за лоялни клиенти или бонус точки по система

Вижте подробно представяне на FASHION POINT за естетични и козметични клиники

Коментари 0

Оставете коментар