Как да увеличим онлайн резервациите и да привлечем нови клиенти

Как да накараме интернет да работи за нашия бизнес и да улесним клиентите в резервирането на час онлайн.

Как да увеличим онлайн резервациите и да привлечем нови клиенти

Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти и забелязваме една тенденция тяхната заетост и брой на резервациите се повишават и улесняват при работа с единна система за тяхното управление. 

Специфичният характер на работата в сегмента налага голяма гъвкавост при управлението на клиентска информация. Ние знаем, че се нуждаете от прецизно насрочване на часове за консултации и процедури, ефективно планиране на заетост и точност в ангажирането на служители, техника, кабинети и специализирано оборудване.

Често се случва мениджърите на естетични центрове, салони за красота и др. също така работят в обекта наравно със своите служители. Заети да обслужим максимално добре клиентите си, понякога страдаме от липса на идеи, енергия или време да привличаме нови хора към бизнеса си. В такива случаи е важно да работите в перспектива и да делегирате отговорности на партньорите си. А защо не и да накарате интернет да работи за вас?!

Доброто присъствие в интернет е първата крачка пред другите

Една от най-важните стъпки за успешно популяризиране на вашата дейност е представянето в глобалната мрежа. 

Инвестирайте време в развиването на профили в социалните мрежи, но не пренебрегвайте наличието на специализиран бизнес сайт, а защо не и онлайн магазин. 

Интегрирайте всички ваши профили със система за резервации и всички заявки ще пристигат при вас веднага и отлично организирано. 

Лесна резервация на час онлайн 

Записването на часове онлайн отдавна е предпочитаният стандарт на работа в сферата на услугите. Бръснарници, фризьорски салони, маникюр, солариуми, фитнес, мениджъри бюти и СПА центрове, танцови студия, спортни и медицински центрове и много други могат да се възползват ефективно от улеснената процедура за резервация. 

Нашият опит показва, че резервациите се покачват при използване на онлайн система за записване на час. 

Какво е ФЕШЪН ПОЙНТ и как ви помага за вашия бизнес 

Комплексна интегрирана услуга за управление на вашия бизнес, обхващаща всички аспекти на вашата дейност. Нашият иновативен софтуерен продукт ви подкрепя по пътя на постигането на по-комплексни резултати, предлагайки възможности за оптимизация и организация на времето и ресурсите.

Въвеждането на единна онлайн система за управление на записаните часове, в която данните на вашите клиенти ви позволяват прецизно планиране и по-добро обслужване е незаменим помощник за подобряването на условията за работа.

С помощта на възможностите за обработка и анализ на данните, правилно конфигурираната система за управление работи за вас в разнообразие от аспекти. Можете да автоматизирате много от дейностите, както и да анализирате процесите. 

С помощта на Фешън Пойнт получавате постоянно актуализираща се текуща информация, анализирате непосредствените резултати и предизвикателствата пред вашия бизнес, докато разчитате на гарантирана изрядна отчетност.

С лекота управлявате поръчки, записване на часове, изписване на посещения от пакетни услуги, пренасочване на задачи и цялостното взаимодействие между различни обекти, отдели или бизнес звена в рамките на фирмата.

Вижте повече тук

Коментари 0

Оставете коментар