Какво е оформяне на тяло в лазерен център

Какво представлява оформянето на тяло в лазерен център

Какво е оформяне на тяло в лазерен център

Все повече клиенти се интересуват от възможностите за контуриране и стягане на тяло с помощта на лазерни апарати.

Лазерното оформяне е неинвазивна форма на скулптуриране на тялото

Лазерната липолиза е иновативен метод за оформяне на тяло. Прилага се за премахване на малки мастни натрупвания. С ефект, сравним с хирургическата липосукция, тази процедура трайно премахва мастните клетки от тялото без възстановителен период. 

Лазерното оформяне на тялото е все по-популярна алтернатива на оперативните методи като традиционната липосукция. Хирургическите интервенции изискват болничен престой и нерядко са под обща анестезия. Възстановяването може да отнеме месеци, а проблемът с отпуснатата кожа е чест страничен ефект.

Как действа лазерното оформяне на тяло

Лазерната липолиза използва насочен импулс, който въздейства в точно избрана зона за унищожаване на мастните клетки чрез загряване. С нужната апаратура процедурата може да се направи в лазерен кабинет или естетичен център. Сесиите траят до 30 минути, а ефектите са видими още в течение на първия курс процедури.

В кои зони се прилага оформяне за тяло с лазер

Лазерно оформяне се прилага в различни зони на тялото, но най-често третираните зони са:

  • корема
  • бедрата
  • талията
  • задните части
  • гърба
  • шията
  • горната част на ръцете

Какви са резултатите от оформяне на тяло в лазерен център

Отнема около шест седмици за да видите трайни резултати от лечението. В зависимост от зоната и състоянието, този срок може да варира в известни граници. При някои пациенти видимото стягане и намаляване на обиколката може да се проследи след първите няколко сесии. Ефектът е с натрупване и продължава да се развива и след приключване на курс за терапия.

Какви са ползите от лазерно оформяне на тяло?

Лазерните процедури за оформяне на тялото предлагат резултати, лесно сравними с традиционната липосукция, без повечето рискове и странични ефекти. Експертите отбелязват, че лазерните процедури стимулират производството на колаген и в резултат водят до стягане на кожата след процедурата.

Нехирургичните лазерни процедури за контуриране на тялото са безопасно, ефективно, нехирургично и неинвазивно лечение за премахване на излишната упорита мастна тъкан в области, които нерядко са резистентни на диета и физически упражнения. 

Процедурата за скулптурира избраната зона чрез загряване на мастните клетки в целевата област, което ги унищожава. 

За кратък период от време мастните натрупвания се абсорбират по естествен път от тялото и се изхвърлят чрез метаболитен процес в лимфата.

Възстановителен период след лазерни оформящи процедури

Няма болничен престой или нужда от спиране на нормалните дейности. Странични ефекти могат да бъдат зачервяване и дискомфорт в третираната зона.

Коментари 0

Оставете коментар