Оформяне на тяло в естетичен център

Какво представляват процедурите за оформяне на тяло в естетичен център

Оформяне на тяло в естетичен център

С нарастването на популярността и достъпността на много неинвазивни методи, контурирането на тялото се доказа като една от най-привлекателните сфери в естетичните услуги за много клиенти. 

Процедурите за оформяне на тялото комбинират високоефективни апаратни терапии с клинично тествани методи за стимулация на естествените регенеративни процеси на вашия организъм.

За какво се прилагат оформящи процедури

Апаратните процедури за оформяне на тялото са незаменими там, където нито активни упражнения, нито диетичен режим не помагат срещи упоритите мастни натрупвания. Все повече хора се обръщат към специалистите в естетичните центрове за индивидуална консултация с цел да разрешат този проблем.

Какъв е ефектът от терапиите за оформяне на тяло

Процедурите за оформяне и стягане на тялото витализират и повдигат кожата, подобряват еластичността и намаляват отпускането, ускоряват кръвообращението, изглаждат кожата, премахват целулита, стимулират продукцията на колаген, стопяват мазнините и оформят тялото по елегантен и неинвазивен начин.

Този тип терапии се използват за ускоряване на метаболизма, стимулация на секрецията на жлезите, цялостен анти-ейджинг ефект и намаляване на увисването на кожата. Апаратните контуриращи и стягащи процедури допринасят за цялостен релакс на тялото и намаляват умората и болките в гърба, ръцете и краката.

Какви са различните видове контуриране на тялото?

Съвременните специализирани апарати за оформяне на тялото обикновено комбинират няколко различни технологии за оптимизиран ефект.

Някои популярни методи за липолиза (неинвазивно оформяне на тялото):

  • Криолиполизата използва много ниски температури за унищожаване на мастните клетки (например CoolSculpting®).
  • Инжекционната липолиза включва въвеждане на дезоксихолева киселина в тялото, за да се насочи към мастните клетки.
  • Лазерната липолиза използва лазери за унищожаване на мастните клетки (например Zerona®).
  • Радиочестотната липолиза използва ултразвукови вълни и топлина за насочване към мастните клетки (например truSculpt®).

Контуриращи процедури се прилагат най-често в в областта на корема, бедрата, задните части, както и задната част на ръцете, кръста, шията и брадичката. 

Коментари 0

Оставете коментар