Записване на часове онлайн – предимства и практики

Управление на ресурса с онлайн мениджмънт на записването на часове за Салони за красота, Консултанти и агенции, Здравни практики и заведения, Спорт, SPA & Wellness, Семинари.

Записване на часове онлайн – предимства и практики

Ако пред вас стои предизвикателството да организирате и менажирате работата в обект с подобна насоченост, то вие добре знаете, че удобството и ефективността са изискване и на двете страни – както при клиента, така и при персонала.

Предварителното записване на часове онлайн е все по-предпочитаната форма на работа за Фризьорски салони, маникюр, солариуми, фитнес и други, особено във времена на световна пандемия, изискваща строги мерки за хигиена и социално дистанциране.

За вас Фешън Пойнт предлага комплекс от софтуерни решения за утилизиране на пълния потенциал на вашия бизнес. Предлагаме една солидна основа да развиете бизнеса си, както никога до сега.

Какво е перфектното решение за резервации и управление на персонал, клиенти и обекти?

Без съмнение цялостните решения, които обхващат повече жизненоважни аспекти на вашата дейност, ще помогнат за постигането и на по-комплексни резултати, по-добра организация на времето в салона или обекта, по-ефективно управление на заетостта на персонала и достатъчно време за рутинна подготовка, почистване и дезинфекция и т.н.

Една от най-добрите практики в сегмента е въвеждането на единна онлайн система за управление на записаните часове, в която данните на вашите клиенти да работят за по-доброто обслужване, проследяване на история на процедурите и възможност за комуникация по избран канала (телефон, мейл).

Единно софтуерно решение, създадено с мисъл за вашите нужди, е от огромно значене за доброто функциониране на заявките.
Записването на часове онлайн дава възможност за опростяване на работния процес и сериозно улеснява и стандартизира получената лична информация на вашите настоящи и бъдещи клиенти.

Какво печели бизнеса при въвеждане на единна система за обработка на заявки и клиентска база данни?

С помощта на нашата интелигентна система за онлайн резервации вие може да постигнете по-голяма продуктивност и по-добро управление на ресурса за вашия бизнес.

Управлявате своя екип по-лесно, включително дистанционно, като планирате смените и заетостта на база получени заявки чрез интуитивен интерфейс, достъпен за настолни компютри, таблети и мобилни устройства.

По-малко отменени часове

С помощта на автоматични напомнящи съобщения на определен интервал преди резервирания час ще ви помогнат да намалите до минимум отпадналите часове, както и да анулирате навреме и освободите даден час.

Заявки 24/7

Вие можете да получавате нови резервации по всяко време на денонощието, без да зависите от работното време на обекта.

Удобство и спокойствие на работа

Онлайн резервациите намаляват потока на телефонни обаждания, което спомага за добрия работен ритъм. Графикът се изготвя лесно и е винаги на една ръка разстояние във вашия смартфон или лаптоп.

Коментари 0

Оставете коментар