Защо професионалистите ползват CRM системи за оптимизация на бизнес мениджмънта в естетичния бранш

CRM системите подобряват и развиват вашите бизнес процеси на всяко едно ниво - от обслужване на клиентите, през преките продажби, до маркетинг и рекламните дейности

Защо професионалистите ползват CRM системи за оптимизация на бизнес мениджмънта в естетичния бранш

Не е тайна, че CRM системите са инструмент, използван от най-успешните бизнеси. Те намират все по-широко приложение в разнообразие от бизнес сфери. Тяхната концепция и утилизация позволява да се подобряват и развиват фирмените бизнес процеси на всяко едно ниво - от обслужване на клиентите, през преките продажби, до маркетинг и рекламните дейности. 

Customer Relationship Management – какво е това

Как собствениците и мениджърите в естетичната индустрия могат да подобрят работния поток, бизнес средата, клиентското обслужване и цялостната операция на обекти, използващи резервации като естетични и дерматологични клиники, лазерно-естетични центрове, дентални клиники и кабинети, медицински и здравни центрове, spa & wellness, лекари, козметици, маникюристи, фризьорски салони, гримьори, бръснари и т.н. 

CRM е комбинация от бизнес стратегии, практики и инструменти за управление на взаимоотношенията с вашите клиенти. Благодарение на специализираните софтуерни възможности на CRM системите бизнесът адаптивно и гъвкаво може управлява отношенията, услугите и директната връзка с вашата таргет група. Въз основа на CRM концепцията, Fashion Point изгради специлизиран софтуерен продукт за цялостно управление на вашия бизнес – от резервации до индивидуализирана база данни за настоящи и потенциални клиенти, бизнес партньори, доставчици и контрагенти. 

Как CRM работи за вашия бизнес?

Подобна система облекчава и оптимизира комуникацията с клиенти и повишава качеството на клиентското обслужване без нужда от допълнителен персонал. Освен това CRM обединява всички ваши бизнес процеси в единна и подредена система – резервации, продажби, маркетинг, проследяване и обратна връзка. Благодарение на CRM системите вашият бизнес ще има на разположение винаги актуални анализи на клиентската информация, както и оптимизация на взаимодействието между различните отдели или звена в една практика, обект или фирма.

Използвайте интуитивен и лесен за използване интерфейс с Fashion Point – адаптивен интерфейс, който може да се адаптира към нуждите на вашия бизнес. 

Цялостен клиентски профил с допълнителна функционалност

Клиентските профили могат да са безценен помощник по пътя към по-доброто обслужване. С помощта на CRM система вие можете лесно да оперирате с всички данни, които вашите клиенти ви предоставят – поръчки, резервации, лична информация, телефон, мейл и други комуникационни канали, както и история на посещенията, извършени процедури и други. Всичко това ви помага да имате една по-цялостна и пълна картина на вашата клиентела, за да можете да предложите индивидуално внимание на всеки един клиент.  
CRM системата от Fashion Point е гъвкава и се адаптира с лекота към вашите бизнес процеси – можете да персонализирате начина на работа за всеки от вашите служители. Fashion Point може да бъде интегрирана с други използвани бизнес системи, както и с вашия уебсайт, социални мрежи и т.н. 

Вместо да инвестирате в повече от един софтуерни продукти, с Fashion Point можете да обхванете контрола и управлението на всички ваши бизнес процеси в единна и добре организирана система. 

Какво печелите с Fashion Point 

  • Прецизно и коректно управление на вашите финансови потоци
  • Софтуер за резервации
  • Идеално подредена клиентска база с пълна и детайлна информация за всеки клиент
  • Възможност да ремаркетирате клиентската си база, като изпращате рекламни съобщения по и-мейл или телефон;
  • Методи за приемане на онлайн резервация от различни източници: Уебсайт, Facebook, Instagram и др.
  • Складов инвентар и фактуриране
  • Управление на персонал, кабинети и апаратура

 

Коментари 0

Оставете коментар