Свързване и синхронизация

Никога не е било по-лесно да вградите графика си за резервации във Facebook вашият уебсайт или Fashion Point.

Приемайте резервации от вашия уебсайт или социална мрежа

Лесно интегриране на календара за резервации

Само с един клик може да вградите календара за резервации във всичките системи за уебсайтове: Joomla, WordPress, Drupal, Wix, Webblу или ваш собствен CMS

Копирайте ID номера на вашата Facebook страница и го въведете във "Фешън Пойнт" и вече може да получавате резервации и директно от Facebook.

Профил за резервации от "Фешън Пойт", красивият безплатен мини уебсайт

Когато ползвате "Фешън Пойнт" не е нужно да имате собствен индивидуален уебсайт, за да получавате клиентските резервации.

Всеки наш клиент получава безплатен и красив мини уебсайт, с уникален URL адрес и полезни функционалности. В него може да представите вашия бизнес да публикувате информация за цени, услуги, както и да използвате модула за резервации.

Системата за резервации е оптимизирана по такъв начин, че всеки ваш клиент я използва бързо и лесно без значение от вида на неговите мобилни устройства.

Пълен контрол върху вашите клиентски резервации

Спиране на онлайн резервациите

Лесно може да активирате или деактивирате опцията за онлайн резервации.

Без дублирани резервации

Нашият онлайн календар за управление ви гарантира, че няма как да дублирате клиентски резервации. Всички онлайн резервации минават през предварителното от вас одобрение.

Услуги за резервации

Модула за управление на услуги ви позволява да избирате, кои от услугите да бъдат публични и кои за вътрешно ползване.

Времетраене на резервациите

Нашата система ви позволява сами да определяте времетраенето на всяка една услуга, дори индивидуално за всеки един от вашите клиенти.

Всички функционалности Безплатна презентация