Бизнес интеграция за естетични центрове: как да използвате потенциала на социалните мрежи

За последното деситилетие концепцията за user powered content на платформи като Facebook промени драстично не само потребителските нагласи, но и цялостно формира нов тип търсене и предлагане на пазара на продукти и услуги.

Бизнес интеграция за естетични центрове: как да използвате потенциала на социалните мрежи

В днешно време социалните мрежи определят голяма част от информационния поток в нашето ежедневие. За последното деситилетие концепцията за user powered content на платформи като Facebook промени драстично не само потребителските нагласи, но и цялостно формира нов тип търсене и предлагане на пазара на продукти и услуги. 

Все повече клиенти се доверяват на рейтинговата система на социалните мрежи, където определящи са не само броят последователи, но и позитивните ревюта от други потребители. Когато поддържате профили за вашия бизнес в социалните мрежи, вие искате не само отлично представяне и импресии от вашите потенциални клиенти, но и конверсии към директни продажби и резервации. 

Интеграция и свързаност

С помощта на Fashion Point вие можете да използвате силата на социалните мрежи, за да осъществите повече продажби, поръчки и резервации за вашия бизнес. 

Копирайте ID номера на вашата Facebook страница и го въведете във вашия Fashion Point и вече може да получавате резервации и директно от Facebook. Само с един клик може да вградите календара за резервации във всичките системи за уебсайтове: Joomla, WordPress, Drupal, Wix, Webblу или ваш собствен CMS. 

Нещо повече - с Fashion Point не е нужно да разполагате със собствен уебсайт, за да получавате клиентски резервации.

Всеки наш клиент получава безплатен и красив мини уебсайт, с уникален URL адрес и полезни функционалности. В него може да представите вашия бизнес, да публикувате информация за цени, услуги, както и да използвате модула за резервации. Системата за резервации е оптимизирана по такъв начин, че всеки ваш клиент я използва бързо и лесно без значение от вида на неговите мобилни устройства.

Тотален контрол върху клиентските резервации

Вие разполагате с тотален контрол върху клиентските резервации. Лесно може да активирате или деактивирате опцията за онлайн резервации.

Без инцидентно дублиране на резервации

Нашият онлайн календар за управление ви гарантира, че няма как да дублирате клиентски резервации. Всички онлайн резервации минават през предварителното от вас одобрение.

Анализ на данните

С Fashion Point вие получавате възможност за анализ на постъпилите данни от вашите клиенти, служители и услуги. Вижте цялостната картина и използвайте възможностите за оптимизация на процесите с помощта на вградената система за анализи - разберете повече за тази функционалност тук

Нива на сигурност

Модулът за управление на услуги във Fashion Point ви позволява да избирате кои от услугите да бъдат публични и кои за вътрешно ползване.

Прецизно планиране на времетраенето на вашите резервации

Нашата система ви позволява сами да определяте времетраенето на всяка една услуга, дори индивидуално за всеки един от вашите клиенти.

По-високо качество на обслужване

Спестете ресурси и оптимизирайте работата и качеството на обслужването. Въвеждането на единна онлайн система за управление на записаните часове, в която данните на вашите клиенти ви позволяват прецизно планиране и по-добро обслужване е незаменим помощник за подобряването на условията за работа.

Освен възможностите за онлайн резервация, с продуктите на Fashion Point вие можете ефективно да управлявате своя екип по-лесно, включително дистанционно, като планирате смените и заетостта на база получените заявки. Всичко това става лесно и интуитивно, с опростен и ефективен потребителски интерфейс, достъпен за компютри, таблети и мобилни устройства.

Коментари 0

Оставете коментар